Rodinný dům, Jenišov

jenisov.jpeg
Odročeno/Nevydraženo
Místo konání:
Nejnižší podání:
4 000 000 Kč
Odhadní cena:
6 000 000 Kč
Kraj:
Karlovarský kraj
Kategorie:
Rodinné domy, obytné stavby
Předmětem dražby jsou níže uvedené nemovité věci:
-parc.č. 16 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 367 m2,součástí je stavba č.p. 89,rod.dům.
-parc.č. 17 zahrada o výměře 533 m2

Rodinný dům je postaven v zastavěné, centrální části obce Skalná, při zpevněné komunikaci ul. (parc.č. 183/1 a parc.č. 183/10 ve vlastnictví obec Jenišov). Vstup a vjezd na pozemek je z komunikace a chodníku z východní, vstup do rodinného domu z východní strany. Bezprostřední okolí je běžně prostorné, s omezenou možností parkování, se zástavbou převážně rodinnými domy a občanskou vybaveností. Oceňovaný rodinný dům je řadový krajní, čtvercového půdorysu, západně od rodinného domu stojí kolny. Odkanalizování rodinného domu pravděpodobně do veřejné kanalizace, voda z veřejného řadu, elektroinstalace zavedena, plyn v oplocení. Obec Jenišov je součástí okresu Karlovy Vary a náleží pod Karlovarský kraj. Příslušnou obcí s rozšířenou působností a obcí s pověřeným obecním úřadem je město Karlovy Vary (v dojezdové vzdálenosti cca 2,5km). V obci Jenišov má trvalý pobyt hlášeno přibližně 1080 obyvatel, je zde částečná občanská a technická vybavenost (obecní úřad, pošta, veřejný vodovod, kanalizace, plynofikace, restaurace, prodejna potravin, kulturní a sportovní zařízení, doprava autobusová, příměstská).

Rodinný dům má dvě nadzemní podlaží, bez využitého podkroví. V přízemí je byt 3+1, v patře je byt 4+kk. Byt v přízemí je v původním stavu, byt v patře a dům (okna, fasáda, střecha) byly rekonstruovány v roce 2012, vytápění ústřední kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Stavebně technický stav se předpokládá běžný, obyvatelný. Zastavěná plocha domu 135m2.
Dražební jistota:
850 000 Kč
Číslo účtu pro složení dražební jistoty:
5550355001/5500
Variabilní symbol:
15192022
specifický symbol:
Rodné číslo (u fyzických osob) nebo IČ (u právnických osob) dražitele; do poznámky je nutno uvést uživatelské jméno dražitele, pod kterým je dražitel registrován v systému elektronických dražeb na portálu www.exdrazby.cz