Rodinný dům, Jistebsko

jistebsko.jpeg
Ukončeno
Místo konání:
Nejnižší podání:
4 293 334 Kč
Odhadní cena:
6 440 000 Kč
Kraj:
Liberecký kraj
Kategorie:
Rodinné domy, obytné stavby
Předmětem dražby jsou následující nemovitosti:
-parc.č. 118 zastavěná ploch aa nádvoří o výměře 150 m2,součástí je stavba č.p. 24,rod.dům.
-parc.č. 462 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 44 m2,součástí je stavba rozestav.
-parc.č. 573/1 zahrada o výměře 599 m2
-parc.č. 574/5 trvalý travní porost o výměře 260 m2
-parc.č. 585/2 trvalý travní porost o výměře 25 m2

Samostatně stojící objekt o jednom nadzemním podlaží a podkroví, částečně podsklepený. Původní objekt je starý více než sto let a prošel několika rekonstrukcemi, poslední dle informací na místním šetření v roce 2018. Vstup do domu se nachází na západní straně, ze dvora do zádveří a chodby s dalšími vstupy do pracovny, chodby, koupelny s WC a obývacího pokoje. Dále se v 1. NP nachází ještě kuchyně s jídelnou a druhá koupelna s WC. Kovovými schody s dřevěnými nášlapnými vrstvami se dále vstupuje do podkroví, kde se nachází otevřená vstupní galerie (nad obývacím pokojem v 1. NP) a vstup do dvou ložnic, každá z nich má terasu a dohromady jednu koupelnu s WC. Suterén nebyl zpřístupněn, dle vyjádření vlastníka zabírá cca polovinu výměru nadzemního podlaží. Nad podkrovím je prostor přístupný. po sklápěcím žebříku určený ke skladování.
Rodinný dům je z cihelného či smíšeného zdiva s dozdívkou z cihelných bloků Porotherm P+D. Podlahy jsou plovoucí laminátové či keramická dlažba. Okna jsou provedena plastová dveře na bázi dřevních hmot. Krov je dle dokumentace dřevěný se zateplením z minerální vaty. Vnitřní omítky jsou vápenné štukové či keramická dlažba, keramická dlažba je určena i jako estetický prvek v kuchyni a obývacím pokoji. V domě je mimo základních IS rozveden i ethernetový kabel. Vnější omítky jsou z části nedokončené. Funkčnost IS nebyla oveřena.
Dražební jistota:
1 500 000 Kč
Číslo účtu pro složení dražební jistoty:
5550355001/5500
Variabilní symbol:
13921
specifický symbol:
Rodné číslo (u fyzických osob) nebo IČ (u právnických osob) dražitele; do poznámky je nutno uvést uživatelské jméno dražitele, pod kterým je dražitel registrován v systému elektronických dražeb na portálu www.exdrazby.cz